Allview îşi lansează propriul model de iPhone X. Cum arată noul smartphone al companiei şi când va fi lansat

Autor: Florin Casota Postat la 15 februarie 2018 939 afişări

Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţa din România, anunţă lansarea X5 Soul, primul smartphone cu tehnologie neurală al companiei, ce va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, bazat pe arhitectura Cortex A73

Allview îşi lansează propriul model de iPhone X. Cum arată noul smartphone al companiei şi când va fi lansat

Noul smartphone va avea un display de 6,2” într-un body de 5,5”, iar asemănarea cu modelul iPhone X este izbitoare.

X5 Soul va permite activarea noii versiuni a asistentului vocal AVI fără atingerea dispozitivului. Această opţiune se datorează procesorului VPU cu tehnologie neurală dedicată pentru inteligenţă artificială şi senzorilor specifici poziţionaţi pe zona frontală a smartphone-ului. Telefonul urmează să fie lansat în aprilie sau mai 2018.

”X5 Soul reprezintă o provocare pentru companie şi va oferi noi posibilităţi în dezvoltarea tehnologică viitoare a produselor Allview. Viitorul flagship va avea două elemente cheie: procesorul cu inteligenţă artificială şi asistentul personal AVI, ce vor ajuta utilizatorii la rezolvarea rapidă a multor task-uri, care acum ocupă mult timp în agenda zilnică”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul şi directorul general Allview.

X5 Soul va avea un display de 6,2” FHD+ şi va păstra dimensiunile unui body de 5,5”. Forma finală în care vor fi proiectate subansamblele smartphone-ului X5 Soul va fi dezvăluită pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.