Allview extinde portofoliul de produse smarthome cu becuri inteligente şi comutator wireless

Autor: Florin Casota Postat la 20 aprilie 2017 180 afişări

Braşovenii de la Visual Fan, compania care deţine brandul Allview, extinde portofoliul de produse smarthome cu becuri inteligente şi comutator wireless. Compania a intrat la finalul anului trecut pe segmentul de soluţii pentru smart home.

Allview extinde portofoliul de produse smarthome cu becuri inteligente şi comutator wireless

Compania a pregătit două tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb şi Rainbow Smart Bulb, prin care utilizatorii sistemului Allview Smart Home pot crea diverse scenarii de tipul „dacă/atunci”, ce permit schimbarea automată a iluminatului din locuinţă. Becurile pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam şi controlate prin aplicaţia Android dedicată. Noile becuri au o putere de 7W şi durată de viaţă de 15.000 de ore.

De asemenea, Allview Smart Home a introdus comutatorul de scene wireless, care înlocuieşte orice întrerupător din locuinţă, prin realizarea a şase scene presetate.  Comutatorul poate fi amplasat pe perete sau pe altă suprafaţă plană, nefiind nevoie să fie conectat la priză, pentru că funcţionează pe baterii.

Comutatorului îi poate fi atribuită, de asemenea, funcţiunea MASTER ON (setează tabieturile de dimineaţă: trage draperiile, porneşte televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (opreşte toate aparatele şi luminile).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.