Primul eveniment Women in power

Postat la 01 aprilie 2014 47 afişări

Când femeia conduce lumea, nu ne mai rămâne decât să admirăm cât de frumos o face. Iar când frumuseţea şi puterea se întâlnesc, nu poate să iasă decât un business de top. Iar noi spunem Jos Pălăria, doamnelor!

Primul eveniment Women in power

La Gala Women In Power nu vorbim despre funcţii şi fotolii directoriale. Ci despre viziuni. Care e viziunea unei femei la putere? Există un stil de management feminin? Există avantaje competitive care vin din simplul fapt de a fi o femeie? Sau pur şi simplu toate acestea sunt întrebări care relevă deja o anumită prejudecată?

Studiile vorbesc de o Românie unde discriminarea de gen este o realitate, dar în afaceri lucrurile par să stea un pic altfel: primele 2 editii ale catalogului "Topul celor mai admiraţi CEO din România" întocmit de Business Magazin au situat-o pe primul loc pe dna Mariana Gheorghe, CEO Petrom, compania cea mai puternică pe plan local.

La mijlocul deceniului trecut în România existau peste 100.000 de barbaţi patroni şi numai

38.000 de femei care îşi conduceau propria afacere.De atunci situaţia pare să se fi schimbat în bine, pentru că în mediul de afaceri românesc 36% din companiile nou create aparţin femeilor, în timp ce pe plan european numai 26% din firmele noi sunt create de femei.

Premiem pentru performanţa în afaceri femeile din catalogul 200 cele mai puternice femei din business, în cadrul Galei Women in Power. Desemnarea premiilor are la bază o analiză complexă a unui set de criterii precum valoarea afacerilor pe care le conduc, notorietatea, gradul de implicare socială, pentru că valoarea la purtător validează profesionalismul, curajul antreprenorial, dar şi rezultatele.

Vezi galeriile foto ale ediţiilor din 2013 şi 2014.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
women in power,
femei,
putere
/bm-10-ani/primul-eveniment-women-in-power-12518484
12518484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.