Primul eveniment Meet The Ceo

Postat la 01 aprilie 2014 124 afişări

În primăvara lui 2010 avea loc primul eveniment MEET THE CEO, dintr-o serie organizată mai apoi lunar de BUSINESS Magazin cu scopul de a deschide într-un mod nou accesul către poveştile de carieră, secretele profesionale şi strategiile directorilor generali ale marilor companii din România, enunţate chiar de ei prin intermediul unui dialog cu invitaţi din comunitatea de afaceri.

Meet the CEO este un eveniment cu frecvenţă lunară, la care participă un număr restrâns de invitaţi. Evenimentul reprezintă oportunitatea accesului la o discuţie liberă cu membri importanţi ai comunităţii de business din România.

Întâlnirile au ca scop schimbul de informaţii, sfaturi şi idei de la oameni cu experienţă pe acest nivel. Întalnirile sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, într-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, împărtăşirea experienţelor şi networking-ul.

Concluziile discuţiilor purtate sunt reflectate editorial în următoarea ediţie a BUSINESS Magazin, apar pe site-ul www.bmag.ro şi sunt înregistrate video.

Vezi aici înregistrarea din 2010 a primului eveniment Meet The Ceo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
business magazin,
ceo
/bm-10-ani/primul-eveniment-meet-the-ceo-12505318
12505318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.