Primul eveniment Gala CEO Awards

Postat la 01 aprilie 2014 208 afişări

Gala CEO AWARDS are ca scop recunoaşterea performanţelor a celor 100 CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Primul eveniment Gala CEO Awards

În cadrul evenimentului, Business Magazin va acorda distincţii de recunoaştere a performanţelor pentru 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA din domeniile: servicii financiare, energie, IT & C, industrie, FMGC, comert şi transporturi, construcţii şi servicii.

Jurnaliştii BUSINESS Magazin selectează 250 de manageri cu renume, care au construit sau administrează afaceri de succes în România.

Câştigătorii vor fi desemnaţi pe baza voturilor celor 250 de CEO de la multinaţionale cu afaceri de miliarde şi până la companii de software mici, dar respectate în domeniul lor de activitate.

Vezi aici câştigatorii Galei CEO Awards din 2010 şi GALERIA FOTO a evenimentului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
gala,
ceo awards,
vot
/bm-10-ani/primul-eveniment-gala-ceo-awards-12508864
12508864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.