Primul catalog Top 100 cei mai admiraţi CEO din România

Postat la 01 aprilie 2014 86 afişări

Business Magazin oferă mediului de afaceri catalogul celor mai admiraţi 100 de manageri din România. Sunt oameni care au în spate cariere impresionante şi care s-au transformat, în timp, în modele pentru tinerii care vor să reuşească în afaceri.

Primul catalog Top 100 cei mai admiraţi CEO din România

Fiecare ediţie a catalogului poate fi privită şi ca un manual pentru reuşita în afaceri, dar şi ca un barometru al businessului. Un manual scris de sutele de manageri şi consultanţi de top care au răspuns invitaţiei Business Magazin de a spune pe cine admiră, cui atribuie merite deosebite în afaceri şi care sunt reperele comunitaţii de business.

În aceste condiţii, noi, redacţia revistei Business Magazin, am decis că fiecare din cei 100 de executivi, antreprenori şi lideri ai mediului de afaceri prezenţi în top merită câte o copertă de revistă. Aşa că vă rog să priviţi catalogul nu ca pe un clasament; aveţi în faţă o elită a afacerilor din România în care nu contează locul pe care cel nominalizat îl ocupă, ci istoria sa, exemplul pe care îl oferă şi tăria de a rezista într-un mediu de afaceri nu întotdeauna prietenos.

Clasamentul respectă dinamismul mediului de afaceri: avem temeinicia pe care o oferă poziţia de lider, avem antreprenori care au câştigat puncte în meciul cu mediul corporatist şi corporatişti care oferă stabilitate şi anduranţa de care avem nevoie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
catalog,
top,
ceo,
business magazin,
business
/bm-10-ani/primul-catalog-top-100-cei-mai-admirati-ceo-din-romania-12505444
12505444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.