Primul catalog 100 tineri manageri de top

Postat la 01 aprilie 2014 65 afişări

Business Magazin lansează catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ce cuprinde cele mai reprezentative nume ale mediului de afaceri local, cu vârste de până la 40 de ani, dar care ocupă poziţii de conducere în companii importante din România.

Primul catalog 100 tineri manageri de top

Este vorba despre 100 Tineri Manageri de Top, care au punctat excelenţa şi care au câştigat pariul cu performanţa. Sunt 100 de Tineri Manageri de Top, care conduc companii estimate la milioane de euro şi sute de şanse de afirmare, mizând pe voinţă şi pe determinare.

Catalogul dedicat celor mai activi manageri poate fi  considerat cea mai bună ofertă pe care Business Magazin o propune societăţii româneşti, publicului cititor pasionat de mediul business.

Un exemplu al faptului că se poate, catalogul nu este un top, ci o expunere a câştigătorilor unei competiţii autentice, bazată pe muncă şi pe o permanentă implicare.

Managerii prezentaţi în catalog activează în servicii financiare, IT&C, pieţe industriale şi comerciale, iar acestora li se adaugă antreprenori care formează noua generaţie de manageri ce va conduce economia ţării în anii următori.

Până în prezent, de-a lungul celor opt ediţii, Business Magazin a urmărit evoluţia a 800 de tineri manageri care s-au evidenţiat prin iniţiativă, prin performanţă şi prin excelenţă şi a pariat pe profesionalismul şi pe capacitatea de afirmare a fiecăruia dintre ei. Cei 800 de tineri prezentaţi în toate cele opt ediţii ale s-au remarcat în mediile de afaceri local şi internaţional prin deciziile luate şi prin modul de adaptare la contextul economic actual, reuşind să-şi păstreze business-urile şi chiar să-şi crească afacerile în plină criză economică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
catalog,
manageri,
tineri,
top
/bm-10-ani/primul-catalog-100-tineri-manageri-de-top-12488496
12488496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.