Business Magazin organizează evenimentul: The Disney Keys to Excellence

Postat la 02 aprilie 2014 39 afişări

La invitaţia BUSINESS Magazin şi Qualians, Disney Institute a prezentat în premieră în România, în data de 15 aprilie 2008, programul de dezvoltare profesională, “The Disney Keys to Excellence”.

Evenimentul “The Disney Keys to Excellence” s-a desfăşurat pe parcursul unei singure zile şi a oferit ocazia oamenilor de afaceri să descopere business-ul din spatele magiei Disney.

“The Disney Keys to Excellence” a constat în 4 sesiuni de training care i-au introdus pe participanţi în strategiile de business Disney, strategii care pot fi aplicate cu uşurinţă şi în business-ul românesc.

Sesiunile de training au abordat următoarele teme:

Leadership, Disney Style – participanţii au descoperit modul în care stilul de conducere practicat la Disney a asigurat o creştere continuă a rezultatelor financiare şi a satisfacţiei clienţilor şi angajaţilor, de la fondarea companiei şi până azi.  

People Management, Disney Style  - a fost prezentată importanţa implementării culturii organizaţionale în procesele de recrutare, training şi în toate aspectele care ţin de grija pentru angajaţi.  

Service, Disney Style – participanţii au avut ocazia să descopere principiile de excelenţă în servicii ale Disney, renumite în lumea întreagă.  

Loyalty, Disney Style – au fost prezentate principiile şi practicile de construire şi menţinere a loialităţii care au făcut din Disney un nume de încredere şi respectat, de mai bine de 75 de ani.

Cele 4 sesiuni de training au fost susţinute de Paul Macleish şi David Mulvey, 2 traineri certificaţi în programul Disney Keys to Excellence cu abilităţi pentru dezvoltarea de relaţii, care stăpânesc noţiunile de business prezentate şi sunt pasionaţi de stilul Disney. Ei au atât o bogată experienţă în susţinerea de cursuri, cât şi cunoştinţe detaliate despre procesele şi cultura Disney, parcurgând o carieră strălucită în interiorul organizaţiei.

Participanţii la eveniment au avut ocazia să descopere poveştile de success ale industriei Disney şi să înveţe despre acţiunile din spatele scenei care au făcut din Walt Disney World Resort un nume de referinţă în toata lumea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
disney,
business magazin,
eveniment
/bm-10-ani/business-magazin-organizeaza-evenimentul-the-disney-keys-to-excellence-12526745
12526745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.