Business Magazin lansează pagina de Facebook

Postat la 01 aprilie 2014 52 afişări

Business Magazin se adaptează tendinţelor din social media şi lansează în 2009 pagina de Facebook Business Magazin, ajunsă în 2014 la 35000 de fani.

Business Magazin lansează pagina de Facebook

Facebook Business Magazin se alătură în 2009 celorlalte publicaţii de referinţă din presa economică românească: cotidianul Ziarul Financiar şi portalul încont.ro.

BUSINESS Magazin se află în clasamentul publicaţiilor economice monitorizate de Facebrands.ro pe locul 9, înaintea Money.ro, Dailybusiness.ro, Economica şi Săptămâna Financiară, cu 35.000 de fani.

Cititorii BUSINESS Magazin care dau Like! paginii de Facebook au acces la cele mai relevante şi actuale informaţii de business publicate pe site-ul Business Magazin.

Lideri de succes din business-ul românesc, idei care inspiră, poveşti care motivează şi cele mai importante ştiri, selectate cu atenţie de redactorii noştri, pentru ca tu să afli tot ce te interesează.

De nouă ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
facebook,
lansare,
tendinte
/bm-10-ani/business-magazin-lanseaza-pagina-de-facebook-12505262
12505262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.