Nereguli la Autostrada Transilvania semnalate de "un grup de muncitori"

Postat la 15 iulie 2009 9 afişări

Un numar de 20 de nereguli care ar fi facute de constructorul Autostrazii Transilvania sunt semnalate intr-un document trimis marti presei si semnat de "un grup de muncitori", printre acestea fiind situatia angajarilor si calitatea lucrarilor, insa compania Bechtel respinge acuzatiile.

Documentul semnat de "un grup de muncitori" este intitulat " Ghidul Bechtel & Enka pentru constructia in anul 2009 a 42 de km de autostrada de pe Tronsonul 2B " si prezinta "zece porunci negative" si "zece porunci pozitive" "impuse" de Bechtel.

"Muncitorii" semnaleaza nereguli legate de situaTia angajarilor, de calitatea lucrarilor de pe autostrada, conform acestora, multe dintre standardele de calitate fiind incalcate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
Transilvania,
Bechtel,
nereguli
/articolul-zilei/mediafax/nereguli-la-autostrada-transilvania-semnalate-de-un-grup-de-muncitori-4641497
4641497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.