Un suvenir de milioane: cât a costat unul dintre cele mai scumpe obiecte legate de sport licitate vreodată

Autor: Ioana Matei Postat la 02 octombrie 2022 120 afişări

Un suvenir de milioane: cât a costat unul dintre cele mai scumpe obiecte legate de sport licitate vreodată

Unul dintre tricourile lui Michael Jordan s-a vândut în schimbul a 10,1 milioane de dolari, acesta fiind cel mai scump obiect sportiv vândut la o licitaţie.

Tricoul a fost purtat de Michael Jordan în finalele NBA din 1998, un sezon cunoscut drept „Last Dance” (Ultimul dans) şi a fost vândut într-o licitaţie organizată de casa de licitaţii Sotheby’s. Tricoul este, în acelaşi timp, cel mai scump obiect deţinut de Michael Jordan care a fost vândut vreodată – vânduse anterior o ilustrată semnată pentru 2,7 milioane de dolari. Preţul cu care s-a vândut tricoul a întrecut chiar şi aşteptările Sotheby’s, care previziona un preţ de 5 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.