Servicii de urgenţă pentru accidente vestimentare

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 decembrie 2017 73 afişări

Oricât de comod ar fi să comanzi îmbrăcăminte de la magazinele online, există şi situaţii în acestea nu te pot servi, situaţii exploatate atent de magazinele tradiţionale, care îşi diversifică serviciile pentru a le arăta clienţilor că încă nu e momentul să fie date la o parte.

Servicii de urgenţă pentru accidente vestimentare

Printre aceste servicii, altădată rezervate clienţilor importanţi, se numără soluţiile pentru accidentele pe care le suferă îmbrăcămintea sau încălţămintea. O manşetă de pantaloni călcată în graba de a ajunge la o întâlnire de afaceri, un toc rupt, pete de la o cafea ori sos vărsat pe haine, nasturi lipsă a căror dispariţie este constatată prea târziu pentru ca persoana afectată să se mai întoarcă acasă să se schimbe pot afecta imaginea impecabilă necesară în diverse situaţii.

Ca urmare, un număr în creştere de magazine de modă şi accesorii s-au adaptat asistenţei pentru victimele unor asemenea accidente, scrie Wall Street Journal. Reţeaua Brooks Brothers, de exemplu, are suficienţi croitori în magazin pentru a face mici reparaţii sau, dacă nu se poate, pentru a oferi rapid un articol de îmbrăcăminte pentru a-l înlocui pe cel stricat, iar unităţile sale din cartierele de afaceri din marile oraşe americane deschid mai devreme tocmai pentru a oferi asistenţă celor care şi-au pătat sau rupt hainele în drum spre serviciu.

La rândul său, Brookfield Place NY, un centru comercial de lux situat în centrul financiar al New Yorkului, şi-a ales chiriaşii cu atenţie tocmai în ideea că vor exista clienţi cu urgenţe vestimentare, având în vedere că printre vecinii săi se numără firme de talia American Express sau Merrill Lynch. Saks Fifth Avenue are un serviciu dedicat, Saks Save Me, prin intermediul căruia clienţii pot solicita ajutor înainte de orele de program.

Chiar şi unele curăţătorii chimice, centre de reparaţii încălţăminte sau magazine de cosmetice şi saloane de frumuseţe şi-au adaptat oferta pentru a prelua urgenţe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.