Schimbarea la faţă a bradului de Crăciun

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 decembrie 2017 51 afişări

Aşa cum o cere tradiţia de ceva vreme, atunci când vine sezonul sărbătorilor de iarnă, marile hoteluri londoneze nu se mulţumesc cu simple decoraţiuni, ci apelează la creatori de modă sau alţi designeri şi artişti pentru a-i ajuta cu brazii de Crăciun.

Schimbarea la faţă a bradului de Crăciun

Artista Tracy Emin, care a colaborat cu Connaught, a preferat să renunţe la globuri şi beteală, înlocuindu-le cu cuvinte scrise cu tuburi flexibile luminoase care alcătuiesc o poezie de dragoste, scrie The Guardian.

Tânărul creator de modă Matty Boyan a ales pentru braseria Hoi Polloi a hotelului Ace un brad roz fosforescent decorat cu minisculpturi, care, în opinia sa, reprezintă lucrurile bune şi rele ale anului 2017, iar Karl Lagerfeld a optat pentru hotelul Claridge pentru un brad cu vârful în jos şi rădăcini argintii care par că încearcă să se întindă în toate părţile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brazi,
fata,
schimbare,
moda,
ajutor,
artisti,
craciun

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.