Peisaj stradal

Postat la 03 aprilie 2021 39 afişări

Peisaj stradal

Nu puţini sunt cei care-şi exprimă viziunea artistică pe pereţi şi totuşi unii consideră strada ca fiind cel mai potrivit loc pentru aşa ceva, după cum o dovedeşte un artist din San Francisco, Amos Goldbaum. Acesta a ales o stradă în pantă din oraş, pe care a desenat un peisaj care arată diferit în funcţie de locul din care este privit.

Deşi i-a fost mai greu să realizeze peisajul pe asfalt decât în cazul unei picturi murale, artistul a creat până la urmă o reprezentare a zonei în care se află lucrarea, trecătorii trebuind să se plimbe de-a lungul şi de-a latul ei ca să vadă toate detaliile care le permit să identifice elementele componente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
peisaj stradal,
asfalt,
artist,
tablouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.