O nişă de business: robinete lucrate manual

Postat la 17 decembrie 2017 139 afişări

Un britanic cu doctorat în mecanica fluidelor şi pasionat de renovări a ajuns, datorită pasiunii sale, producător de robinete lucrate manual, scrie Financial Times.

O nişă de business: robinete lucrate manual

Nemulţumit de oferta de robinete, baterii şi capete de duş din care ar fi trebuit să aleagă pentru renovarea unor case din Londra, deoarece considera că aceste obiecte, disponibile numai în versiuni cromate, i-ar fi stricat aspectul băilor, britanicul Daniel Lee a căutat o soluţie şi ideea salvatoare i-a venit după ce a văzut robinetele şi capetele de duş de alamă de la un hotel din Los Angeles.

Întors în ţară, şi-a cumpărat echipamentele necesare şi s-a apucat de proiectat şi confecţionat manual robinete, baterii şi seturi de duş din alamă fără piese turnate sub marca Studio Ore, fiind de părere că ele se potrivesc mai bine băilor cu marmură, pentru care a găsit cumpărători dornici de calitate şi dispuşi să plătească cel puţin 700 de lire pentru un produs.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.