Noua ofertă a comerciantului isteţ: te uiţi şi cumperi ce vezi cu ochii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 mai 2014 91 afişări

De ce să întrebi pe cineva de unde şi-a cumpărat nişte haine care-ţi plac, când poţi să le găseşti şi singur?

Noua ofertă a comerciantului isteţ: te uiţi şi cumperi ce vezi cu ochii

Aceasta pare să fie întrebarea de la care diverse companii producătoare de software au pornit în crearea unor aplicaţii ce se folosesc de tehnologie de recunoaştere vizuală pentru a permite identificarea hainelor după fotografii şi îndrumarea utilizatorului spre magazine care au la vânzare produsele respective.

Printre aceste firme, scrie the Guardian, se numără Snap Fashion, Cortexica, Slyce ori Style-Eyes, care colaborează cu magazine de îmbrăcăminte, creând aplicaţii ce îndrumă utilizatorii spre articolul căutat sau unul similar, la diferite preţuri, iar experţii în domeniu susţin că nu este departe momentul când identificarea va funcţiona direct cu materiale video.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/noua-oferta-a-comerciantului-istet-te-uiti-si-cumperi-ce-vezi-cu-ochii-12581692
12581692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.