Mersul la club este înlocuit cu mersul la sală pentru agăţat

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 martie 2018 274 afişări

Un mod de petrecere a timpului liber pentru domni era cândva mersul la club, unde puteau lua masa, fuma, citi presa, bea ceva şi sta de vorbă cu prieteni şi cunoscuţi.

Mersul la club este înlocuit cu mersul la sală pentru agăţat

Pentru mulţi însă, clubul a devenit în ziua de azi locul unde bărbaţii, dar nu numai ei, se adună să facă sport, scrie Financial Times.

A crescut aşadar numărul de cluburi şi de săli de fitness mici, cu acces restrâns, deoarece cei cu venituri peste medie preferă să cheltuie banii mai mult pe experienţe decât pe obiecte care să le arate statutul social.

Tendinţa se remarcă mai ales în rândul celor între 18 şi 36 de ani, animaţi de ideea că, aşa cum spune şeful unui lanţ de săli de fitness adresate lor, Echinox, ”sănătatea e noua avere“. Cei care decid să se vadă cu prietenii la un club sau sală de fitness cu acces restrâns sunt, susţin experţii în domeniu, oameni care caută un mod de a arăta bine, de a se simţi bine, de a fi activi şi de a petrece timpul liber cu alţii asemenea lor.

Un alt factor care-i îndeamnă să prefere exerciţiul fizic în dauna altor activităţi îl reprezintă multitudinea de clipuri şi imagini de pe reţele de socializare online care arată tot felul de oameni lucrându-şi muşchii, dansând sau făcând yoga.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
prieteni,
timp liber,
petrecere,
presa,
fitness,
acces,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.