Cum au ajuns nişte foste barăci să valoreze un milion de dolari (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 mai 2014 364 afişări

Construită ca unul din cele 5.000 de adăposturi temporare pentru sinistraţii cutremurului care a lovit oraşul San Francisco în 1906, o casă a ajuns astăzi o proprietate imobiliară tentantă pentru cei ce caută o locuinţă istorică în oraş.

Actualii proprietari au renovat-o la standardele actuale, păstrând însă cât de mult posibil din clădirea iniţială. Casa, formată de proprietarii iniţiali din două barăci pentru sinistraţi cumpărate după ce locatarii temporari au început să se mute din ele în 1907, este una dintre puţinele astfel de construcţii încă nedezafectate din oraş.

Dacă iniţial aceste clădiri costau 50 de dolari (cam 1.300 de dolari în banii de azi), după renovare, casa supravieţuitoare costă puţin peste un milion de dolari, un preţ chiar bun pentru zonă, după cum spun experţii imobiliari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/cum-au-ajuns-niste-foste-baraci-sa-valoreze-un-milion-de-dolari-galerie-foto-12618074
12618074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.