Costumele care au făcut istorie la Hollywood (GALERIE FOTO, VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 decembrie 2012 55 afişări

Considerate suficient de importante pentru atmosfera unui film încât să fie recompensate cu un premiu Oscar, costumele, mai ales cele purtate de actori celebri, sunt păstrate cu grijă, ajungând obiecte de expoziţie.

Cea mai recentă expoziţie de acest fel este cea de la muzeul londonez Victoria & Albert, unde până la 27 ianuarie pot fi admirate peste 100 de costume din cele mai cunoscute şi apreciate filme hollywoodiene.

Costumele care au făcut istorie la Hollywood (GALERIE FOTO)

Printre acestea se numără costumul purtat de Judy Garland în "Vrăjitorul din Oz" sau costume din filme ca "Ben Hur", "Taxi Driver", "Blues Brothers", "Omul-Păianjen", seria "Războiul stelelor", "Pe aripile vântului", ori cele purtate de Elizabeth Taylor în "Cleopatra", Audrey Hepburn în "Mic dejun la Tiffany", sau Marilyn Monroe în "Şapte ani de căsnicie". Acestea sunt însoţite de explicaţii şi imagini digitale care să le asocieze cu personajele care le-au purtat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
film,
expozitie,
costume,
Hollywood
/arta-si-societate/panorama/costumele-care-au-facut-istorie-la-hollywood-galerie-foto-video-10361676
10361676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.