Cerul, noua inspiraţie pentru creatorii de modă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 ianuarie 2018 75 afişări

Mânaţi de dorinţa de a oferi mereu ceva nou celor care le cumpără produsele, creatorii de modă au ajuns să-şi caute inspiraţia în ceruri, scrie The Independent

Cerul, noua inspiraţie pentru creatorii de modă

Se poartă, aşadar, motive astrologice şi astronomice, aşa cum o arată, de pildă, rochiile, fustele sau costumele de baie de la Reformation şi Rixo London, pline de steluţe. Alţii, ca Marks and Spencer sau H&M, pun pe articolele lor vestimentare un întreg peisaj celest cu luni, planete şi stele.

Cerul înstelat a inspirat-o şi pe Maria Grazia Chiuri în crearea colecţiei sale de haute couture de la Dior, în care se regăsesc ca motive constelaţiile sau fazele Lunii. în completarea cerului de pe haine se pot purta bijuterii în formă de steluţe sau poşete decorate cu aşa ceva.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.