Calea serigrafică de mijloc

Postat la 29 octombrie 2017 178 afişări

Într-o epocă în care tiparul digital este o soluţie foarte uşoară de a reproduce o operă de artă, o serie de artişti se îndreaptă spre serigrafie, pe care o văd ca o cale de mijloc între o lucrare executată manual şi una de serie, scrie The Telegraph.

Calea serigrafică de mijloc

Acest procedeu de imprimare, ce presupune trecerea cernelii printr-un ecran de mătase sau, mai recent, de nailon, permite obţinerea unor imagini vii, numai bune de expus. Cum echipamentele necesare nu sunt tocmai ieftine şi ocupă destul de mult spaţiu, au apărut companii ca Print Club din Londra, care-i ajută pe artişti să-şi tipărească lucrările şi să le vândă.

Totodată, Print Club îşi propune să fie o soluţie şi pentru colecţionarii de artă aflaţi la început de drum, precum şi pentru cei care altfel s-ar îndrepta spre lucrări lipsite de personalitate tipărite digital care se pot găsi în magazine de mobilă şi decoraţiuni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
serie,
arta,
artisti,
solutie,
club,
epoca,
executare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.