Aventurile unui pinguin părăsit de parteneră (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 martie 2014 96 afişări

Alungat de comunitate şi părăsit de parteneră, un pinguin de la California Academy of Sciences din Golden Gate Park din San Francisco, a reuşit să supravieţuiască graţie unei soluţii ingenioase.

Aventurile unui pinguin părăsit de parteneră (VIDEO)

Pinguinul Pierre, rămas golaş după pierderea naturală a penajului, a primit un costum special din neopren care i-a ridicat temperatura corpului, permiţând creşterea penelor la loc. Astfel, scrie San Francisco Chronicle, Pierre şi-a putut relua activităţile de zi cu zi, s-a împăcat cu "soţia", Homey, şi a fost reprimit în sânul comunităţii.

Decan de vârstă al coloniei sale, Pierre a împlinit de curând 31 de ani, pe care i-a sărbătorit cu mai puţin fast decât în anul anterior, când a primit tort de heringi. Costumul salvator poate fi admirat la magazinul de suveniruri al instituţiei.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/aventurile-unui-pinguin-parasit-de-partenera-video-12316425
12316425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.