Arta dintr-un cub de gheaţă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 aprilie 2018 102 afişări

O idee de afaceri îţi poate veni de unde nu te aştepţi, aşa cum a constatat artista americană Leslie Kirchhoff. Dezamăgită de faptul că cuburile de gheaţă cu levănţică din băutura comandată la un local nu conţineau aşa ceva, ci doar o aveau pusă pe deasupra, aceasta s-a hotărât să creeze propriile sale cuburi de gheaţă, pe care le-a transformat într-o formă de artă în miniatură, scrie New York Times.

Arta dintr-un cub de gheaţă

Aşa au apărut Disco Cubes, numite astfel deoarece Kirchhoff activează şi ca DJ din când în când, cuburi de gheaţă pentru băuturi în care sunt prinse bucăţele de fructe, legume, sigle de firmă sau flori. Clienţii pot comanda modele separate de cuburi ori seturi şi chiar mici bucăţele de gheaţă cu diverse ingrediente în alte forme.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.