A transformat obiecte pierdute în opere de artă

Postat la 18 februarie 2018 73 afişări

Atrasă de oraşul San Francisco şi împrejurimile sale, de libertatea de gândire şi multele locuri pe care le-ar fi putut explora în căutare de inspiraţie pentru lucrările sale, o artistă de origine columbiană, Kat Geng, şi-a vernisat nu demult o expoziţie de sculpturi realizate din obiecte obişnuite.

A transformat obiecte pierdute în opere de artă

Intitulată Lost in the Found (Pierdut printre obiecte găsite), expoziţia prezintă sculpturi confecţionate din tot felul de lucruri pe care artista le-a găsit pe străzile oraşului şi le-a cules pentru că îi evocau diverse amintiri şi deveneau astfel pline de viaţă în imaginaţia ei, aceasta amuzându-se să le combine pentru a atrage atenţia asupra semnificaţiilor afective pe care oamenii le acordă lucrurilor.

Printre piesele componente ale lucrărilor sale se numără maşinuţe de jucărie, piepteni, o banană de plastic, o geacă, un receptor de telefon şi multe altele, toate alese să fie cât mai viu colorate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.