O soluţie ingenioasă pentru un studio de artă

Postat la 25 iulie 2015 146 afişări

O soluţie ingenioasă pentru un studio de artă

Nevoit să cedeze spaţiul pe care şi-l amenajase ca studio de artă pentru a fi transformat în cameră pentru copilul său nou-născut, un artist american a găsit o soluţie ingenioasă. Artistul, pe numele său David Szalasa, şi-a construit un studio mobil pe o platformă auto, pe care l-a denumit Studio 1 şi cu care se plimbă din loc în loc oferindu-le spaţiu de creaţie şi altor artişti.

Studio 1, care poate fi parcat pe aleile din faţa caselor fără a ocupa spaţiul de pe trotuar, funcţionează astfel ca un centru de rezidenţă pentru artişti, fiecare invitat avându-l la dispoziţie câte o săptămână în această vară, în care să creeze şi să expună lucrările. Szalasa plănuieşte şi un Studio 2, pe care îl va construi însă pentru Universitatea Stanford, unde urmează să predea din toamnă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
studio,
arta,
spatiu
/arta-si-societate/o-solutie-ingenioasa-pentru-un-studio-de-arta-14634884
14634884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.