O furtună creatoare

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 14 august 2016 133 afişări

O furtună creatoare

O furtună care lasă în urmă pagube însemnate se poate dovedi o sursă de inspiraţie pentru unii, îndemnându-i să-şi pună creativitatea la contribuţie. După un astfel de fenomen meteorologic din 2011, unui grup de creatori şi producători de mobilă din Los Angeles, cunoscut drept Box Collective, i-a venit ideea să prelucreze copacii doborâţi şi să-i transforme în obiecte utile, scrie LA Times.

Proiectul lor a dus la crearea unor piese de mobilier sau accesorii care încearcă să scoată în evidenţă frumuseţea lemnului în ciuda eventualelor defecte, printre cele mai spectaculoase astfel de articole numărându-se o măsuţă care pare muşcată într-o parte, unde bucata de lemn folosită a fost ruptă, un şezlong al cărui lemn are diferite nuanţe ori castroane realizate dintr-un eucalipt căzut peste nişte fire de electricitate. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
furtuna,
lemn,
design

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.