Noua modă în rândul pantofilor sport

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 aprilie 2017 511 afişări

Dacă până acum pantofii sport s-au purtat aşa cum erau scoşi din cutie ori personalizaţi prin servicii dedicate, mai nou se poartă decoratul lor după fantezia purtătorului ori prietenilor invitaţi să dea o mână de ajutor.

Noua modă în rândul pantofilor sport

Sunt la modă, aşadar, pantofii sport ce par sau chiar sunt acoperiţi cu tot felul de mâzgăleli sau desene, în fauncţie de talentul celui care se ocupă de decorare. Un exemplu îl reprezintă pantofii sport lansaţi de Maison Margiela acum câţiva ani, cu desene realizate de proprii angajaţi.

Mai recent, scrie The Independent, firma Vetements a lansat în parteneriat cu Reebok nişte pantofi din gama InstaPump Fury care amintesc de pereţii mâzgăliţi cu graffiti. Printre marii amatori de încălţări bine mâzgălite se numără Shia LeBeouf, Kanye West ori rapperul Tyler the Creator, acesta din urmă nedându-se în lături de la a şi le înfrumuseţa după cum îi permite imaginaţia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.