Zece nume britanice la Summer Well de la Buftea (VIDEO). Programul festivalului

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 10 august 2013 141 afişări

Festivalul Summer Well are loc sâmbătă şi duminică la Domeniul Ştirbey, Buftea, cu zece trupe invitate, la fel ca şi în anii trecuţi. Trupele AlunaGeorge şi The Courteneers şi-au anulat concertele programate, fiind înlocuite de Glasvegas şi Michael Kiwanuka.

Zece nume britanice la Summer Well de la Buftea (VIDEO). Programul festivalului

Programul festivalului şi orele de începere a concertelor:

10 august

Blood Red Shoes 17,00

Eugene McGuinness 18,15

Michael Kiwanuka 19,30

Glasvegas 20,45

The xx 22,15

11 august

The Family Rain 17,00

Spector 18,15

Everything Everything 19,30

The Vaccines 20,45

Suede 22,15

Toate cele zece nume prezente în festival sunt britanice. Atât sâmbătă, cât şi duminică, trupa japoneză de dans ENRA va avea însă un moment dedicat, înainte de ultimul concert din fiecare seară.

Accesul în spaţiul festivalului este permis sâmbătă şi duminică între orele 15,00 şi 2,00. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiti de unul dintre părinţi.

În ambele zile, abonamentele pot fi cumpărate numai de la intrarea în spaţiul festivalului.

Cu ocazia evenimentului, Regia Autonomă de Transport Bucureşti a anunţat vineri că va înfiinţa o linie specială de autobuze între Piaţa Victoriei şi Domeniul Ştirbey din localitatea Buftea.

Autobuzele RATB vor pleca din staţia Muzeul Ţăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piaţa Victoriei), începând cu ora 14,30 şi vor circula fără oprire până în staţia Domeniul Ştirbey. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey, până în jurul orei 1,00.

Autobuzele vor purta inscripţia "Cursă specială - Summer Well Festival". Preţul unei călătorii este de 3,5 lei. Titlurile de transport vor putea fi cumpărate de călători la urcarea în autobuzele de pe linia specială sau pot fi încărcate pe portofelul electronic, la centrele de emitere şi reîncărcare carduri din reţeaua RATB.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/zece-nume-britanice-la-summer-well-de-la-buftea-video-programul-festivalului-11239010
11239010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.