Totul despre concertul Depeche Mode de la Bucureşti. Ascultaţi aici noul album al trupei

Postat la 12 mai 2013 91 afişări

Solistul trupei Depeche Mode, Dave Gahan, a cerut ca la concertul de la Bucureşti din 15 mai să aibă la dispoziţie o cabină exclusiv pentru el, amenajată minimalist, în culori foarte închise. El susţine că negrul este culoarea sa preferată şi că întunericul îl inspiră, astfel încât a insistat ca în camera lui să nu pătrundă lumina naturală, iar pereţii să fie decoraţi cu draperii negre.

Totul despre concertul Depeche Mode de la Bucureşti. Ascultaţi aici noul album al trupei

Potrivit Emagic, firma organizatoare a concertului, de toate aceste detalii va avea grijă o asistentă de producţie ce va fi la dispoziţia artistului pe toată durata vizitei la Bucureşti. Ea nu va fi însă singura femeie din echipa personală a lui Dave Gahan, care a cerut ca în backstage, cabina lui să fie supravegheată de o femeie - agent de pază. De pregătirea fizică a solistului dinaintea concertului se va ocupa tot o femeie, maseur profesionist şi instructor de fitness din Bucureşti.

În ziua evenimentului, pe Arena Naţională vor lucra peste 2000 de oameni: echipa de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atât din România, cât şi din ţări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria sau Germania. Întreaga producţie a show-ului va veni în România cu 12 tiruri şi 5 autocare, numai staff-ul trupei reunind peste 120 de persoane.

Şase cabine vor fi pregătite exclusiv pentru membrii trupei şi apropiaţii lor,  la care se adaugă o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi şi alte două lounge-uri, plus două birouri de producţie.

În backstage vor mai fi amenajate o sală de mese şi o bucătărie de 560 de metri pătraţi, având în vedere că trupa călătoreşte peste tot alături de bucătarul personal. Cumpărăturile se fac în fiecare dimineaţă, fiind vizate alimentele proaspete, organice, pregătite apoi în două cuptoare speciale, cu convecţie, pe care staff-ul trupei le transportă peste tot, în fiecare destinaţie a turneului. La cererea membrilor trupei, în backstage vor fi amplasate şi două maşini de făcut gheaţă, una pentru cuburi, iar cealaltă pentru fulgi, care vor funcţiona pe toata durata vizitei lor.

Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher au cerut ca în cabinele lor să aibă televiziune prin satelit, conexiune la internet, dar şi câteva ziare locale şi patru publicaţii englezeşti. În funcţie de timpul liber pe care îl vor avea la dispoziţie, membrii trupei vor vizita şi centrul Bucureştiului, de care s-au arătat foarte incântaţi după ce l-au admirat în mai multe articole şi fotografii postate online.

Concertul Depeche Mode va avea loc miercuri, 15 mai, pe Arena Naţională, accesul în incinta zonei de spectacol fiind posibil începând cu ora 17:00. Evenimentul este prezentat de Cosmote şi susţinut de Ursus si Volksbank. Concertul de la Bucureşti este cel de-al cincilea din cadrul turneului de promovare a albumului "Delta Machine", după cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai).

Albumul "Delta Machine", pe care îl puteţi asculta aici, este al 13-lea din cariera trupei şi a fost lansat la 22 martie de Columbia Records şi Mute Records.

01.Welcome To My World (00:00)

02.Angel (04:55)

03.Heaven (08:59)

04.Secret to the End (13:07)

05.My Little Universe (18:20)

06.Slow (22:49)

07.Broken (26:35)

08.The Child Inside (30:34)

09.Soft Touch/Raw Nerve (34:53)

10.Should Be Higher (38:22)

11.Alone (43:29)

12.Soothe My Soul (48:01)

13.Goodbye (53:24)

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/totul-despre-concertul-depeche-mode-de-la-bucuresti-ascultati-aici-noul-album-al-trupei-10871657
10871657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.