ROMÂNII AU TALENT. Brio Sonores, marii câştigători ai finalei sezonului 4 (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 17 mai 2014 2512 afişări

Cursa pentru cel de-al patrulea titlu de "Cel mai talentat român" a ajuns la final. Cei 15 finalişti ai show-ului "Românii au talent" de la PRO TV au încercat să-i convingă pe telespectatori că merită să plece acasă cu premiul de 120.000 de euro.

În urma voturilor telespectatorilor, pe locul al treilea s-a clasat Andrei Cerbu (VIDEO).

Pe locul al doilea s-a situat Leon Magdan (VIDEO).

Brio Sonores au fost cei care au obţinut titlul concursului şi premiul cel mare (VIDEO).

Formaţia Brio Sonores s-a înfiinţat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic "Sfinţii Trei Ierarhi" de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, iniţial fiind un cor bisericesc. În 2013 au inceput sa abordeze genul pop-opera, iar de atunci au început sa cunoască succesul, participând la diferite concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale.

Valeriu, Adrian şi Alexei sunt solişti ai Teatrului de Operă şi Balet, iar restul sunt studenţi ai Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. Membrii grupului au vârste între 22 şi 35 de ani.

Marea finală "Românii au talent" este disponibilăintegral pe VOYO.ro

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/romanii-au-talent-brio-sonores-marii-castigatori-ai-finalei-sezonului-4-galerie-foto-video-12631974
12631974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.