World of Tanks face spectacol şi miliardari

Postat la 26 februarie 2016 320 afişări

World of Tanks face spectacol şi miliardari

World of Tanks este un lider în industria de profil de 16,5 miliarde de dolari, un teren de luptă digital pe care se stabilesc recorduri şi un fenomen care creează o subcultură proprie. Creatorul său, Victor Kislyi, a devenit miliardar, potrivit Bloomberg.

Când Vladimir Putin îşi etala tancurile în Piaţa Roşie în luna mai a anului trecut pentru a comemora victoria Rusiei sovietice asu­pra Germaniei na­ziste, mii de gameri îşi sărbătoreau triumful într-o bătălie de proporţii epice. Pe o scenă  de pe Stadionul Olimpic, înţesat cu spectatori, formaţiuni de luptători virtuali se vânau unele pe altele cu maşini de război virtuale purtând în­semnele aliaţilor sau ale Axei.

Explozii de lumină portocalie ie­şite din tunurile tan­curilor aprindeau ecrane uriaşe pe care rulau, spre deliciul mulţimii, imagini alb-negru cu avansul Armatei Sovietice  în cel de-al doilea Război mondial.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/world-of-tanks-face-spectacol-si-miliardari-15088460
15088460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.