Vreţi veselă de 10.000 de lire? Încercaţi marca Zaha Hadid (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 octombrie 2014 204 afişări

O colaborare între arhitecţi şi companii din alte domenii de activitate nu e ceva nou: există maşini sau mobilier proiectate de aceştia, iar pentru cei care nu pot cumpăra o clădire întreagă ce poartă semnătura unui arhitect renumit, se lansează, cumva în compensaţie, colecţii de obiecte de lux cu care îşi pot decora casele.

O astfel de colecţie este cea recent anunţată de cunoscutul magazin londonez Harrod's, ce cuprinde obiecte decorative şi veselă create de celebra arhitectă Zaha Hadid, notează The Independent. Printre articole se numără un platou ce costă aproape 10.000 de lire sterline, un set de şah de aproape 5.000 de lire, sfeşnice, vaze şi ceşti.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/vreti-vesela-de-10-000-de-lire-incercati-marca-zaha-hadid-galerie-foto-13366083
13366083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.