Viitorul hipsterilor: moda căştilor de bicicletă (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 iulie 2013 558 afişări

Căştile de protecţie pentru biciclişti încep să-şi piardă aspectul simplu, pe măsură de diverse companii vin cu idei noi, scrie New York Times. Ideile acestora au apărut odată cu creşterea numărului celor ce se deplasează cu bicicleta şi care vor ca şi căştile lor să arate deosebit.

Modelele variază, de la cele cu un colorit ce aminteşte de petele blănii de leopard sau care par acoperite cu piele de crocodil până la cele din lemn, din materiale textile cu cristale Swarowski sau cele pictate manual, singura idee fiind ca respectiva cască să spună ceva despre purtător, să-l scoată din mulţime.

Ce căşti de bicicletă se poartă anul acesta (GALERIE FOTO)

Un model total inedit a fost propus de două întreprinzătoare suedeze, Anna Haupt and Terese Alstin, în colaborare cu un fabricant de airbaguri, Alva Sweden. Dezumflată, casca gândită de cele două suedeze (foto sus) arată ca un guler, iar umflată, în cazul unui accident, capătă un aspect futurist. Preţul său, de circa 600 de dolari, o încadrează însă în categoria produselor de lux, alături de căştile produse de case de modă ca Gucci.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/viitorul-hipsterilor-moda-castilor-de-bicicleta-galerie-foto-11168822
11168822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.