Viaţă de PRINŢ: cum trăieşte fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 decembrie 2017 2833 afişări

Sunt multe lucruri pe care nu le ştim despre Brunei, o ţară asiatică cu o naţiune puţin numeroasă, pe insula Borneo. Ceea ce este însă clar este că prinţul din Brunei nu are niciun fel de complex în a-şi etala bogăţia, relatează Business Insider.

La 26 de ani, Prinţul Abdul Mateen postează pe reţelele de socializare tot soiul de poze; doar pe Instagram, unde este cunoscut drept Mateen, are 733.000 de fani. 

 

El este unul dintre copii sultanului Hassanal Bolkiah, conform Elite Today. Sultanul, care are cinci fii şi şapte fiice, are o avere estimată la 20 de miliarde de dolari, iar prinţul duce o viaţă de-a dreptul extravagantă. Joacă polo adesea, pilotează avioane private şi petrece mult timp pe plaje cu privelişti impresionante. 

 

VEZI AICI IMAGINILE

 

Când GQ Thailanda i-a luat un interviu, pe vremea când avea 24 de ani, declara că nu este “un fiu rispitor”, declarându-se preocupat de “viaţa simplă, pasiuni, timpul petrecut cu familia şi prietenii, dar şi urmărirea unor scopuri nobile”.

GQ Thailanda l-a numit “una dintre cele mai râvnite partide”.

 

Prinţul Abdul Mateen s-a născut în 1991, ca fiu al sultanului din Brunei şi a celei de-a doua soţii, Puan Hjn Maryam; cuplul a divorţat în 2003.

 

Mateen cunoaşte bine şi viaţa din UK. Acum este locotenent în armata din Brunei, după ce a absolvit Royal Military Academy Sandhurst în 2011, când a declarat că acest lucru a fost cel mai important lucru pe care l-a făcut.

 

A povestit pentru GQ că la Sanhurst, care este un curs de 44 de săptămâni de lidership, putere mentală şi psihică, testele erau realizate prin presiune maximă. Cel mai greu exerciţiu i s-a părut unul de săpat. “A trebuit să săpăm tranşee, fără oprire, vreme de trei zile, iar când eram pe cale să aţipesc eram lovit de instructori. Aceasta era treaba lor: să ne aducă în stare de epuizare fizică. Iar la finalul exerciţiului a trebuit să rezolvăm probleme – iar acesta a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.