Un restaurant din Târgu Mureş este cel mai bun din Europa

Postat la 30 octombrie 2017 1627 afişări

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa este în România.

Un restaurant din Târgu Mureş este cel mai bun din Europa

În cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel & SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Târgu Mureş a primit cea mai înaltă distincţie.

Hotelul Privo este unul dintre cele mai premiate locaţii din România în cadrul unor competiţii internaţionale. Acesta este cel de-a 29-lea şi a fost înmânat în cadrul unei ceremonii de fastuoase în Bangkok, Thailanda. De asemenea, a fost recompensat şi pentru cea mai bună experienţă culinară din România.

Responsabil pentru această înaltă distincţie este şi chef CMC Henrik Sebok. Echipa de la restaurantul hotelului Privo este condusă de executive chef Adrian Florescu. Restaurantul are o capacitate de 180 de locuri oferă meniu à la carte cu specific internaţional, precum şi posibilitatea organizării de evenimente corporate şi private, prezentări şi degustări tematice. Produsele sunt proaspete, organice. Clienţii au la dispoziţie şi un meniu săptămânal cu noutăţi culinare. Pieptul de raţă cu sos de merişoare şi mousse-ul de ciocolată Cacao Barry sunt preparatele vedetă. 

Citeşte continuarea pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.