Un fotograf român trăia într-o cutie de carton în Italia, iar acum a ajuns membru National Geographic

Postat la 09 februarie 2016 444 afişări

Un fotograf român trăia într-o cutie de carton în Italia, iar acum a ajuns membru National Geographic

Felix Făgărăşan, în vârstă de 37 de ani, este un român originar din Deva care a ajuns să fie cunoscut în oraşul Lucca din Italia, acolo unde este rezident de mai mulţi ani, informează gazetaromaneasca.com

Ar fi trebuit să lucreze la o termoentrală în România, dar acum este membru al societăţii National Geografic.

„Am plecat în 2002 nu ştiam ce mă aşteaptă, cu ce mă voi întâlnii cu ce mă voi confrunta. Eram tânăr naiv, aveam 22 ani, dar aveam inima plină de vise. Am ajuns să trăiesc în cutii de carton, departe de oraş. Părinţii mă sunau, le spuneam că muncesc, că sunt bine, ei nu au ştiu ce se întâmplă timp de 2 ani jumate”, spune Făgărăşan.

A lucrat la o fabrică de hârtie din Lucca, Papergroup, însă pasiunea pentru fotografie l-a salvat. Pasiunea pentru fotografie l-a determinat să participe la numeroase competiţii de profil şi a câştigat mai multe concursuri. Apoi a devenit membru National Geographic.

Citiţi povestea în întregime pe www.gazetaromaneasca.com

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/un-fotograf-roman-traia-intr-o-cutie-de-carton-in-italia-iar-acum-a-ajuns-membru-national-geographic-15055812
15055812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.