Ultima modă: grădinăritul virtual (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 septembrie 2014 239 afişări

Grădinarii din ziua de azi recurg şi la unelte virtuale, nu numai la cele clasice, care-i ajută la plantat sau la distribuirea surplusului de recoltă, scrie San Francisco Chronicle.

Printre acestea se numără Garden Tribe, un site cu filmuleţe educative ce pot fi descărcate de clienţi, unde diverşi experţi îi învaţă pe amatori cum să întreţină un arţar sau cum să cultive orhidee, spre exemplu.

O altă unealtă, site-ul Cropmobster, le permite grădinarilor amatori, dar şi fermierilor sau magazinelor să direcţioneze surplusul de produse spre persoane sau organizaţii care au nevoie de el, iar cei interesaţi de produsele disponibile pot presta şi servicii în schimbul acestora.

De ajutor le este şi GrowIt!, o aplicaţie pentru telefonul mobil prin intermediul căreia pot să caute informaţii despre plante, să încarce fotografii cu plantele lor şi să dea note fotografiilor încărcate de alţi grădinari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ultima-moda-gradinaritul-virtual-galerie-foto-13353739
13353739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.