Trupa care vinde mai multe bilete decât marile vedete pop ca Ed Sheeran sau Bruno Mars deşi nu a avut niciodată un cântec pe primul loc în SUA

Autor: Florin Casota Postat la 30 aprilie 2018 406 afişări

Depeche Monde nu a avut niciun single care să ajungă pe primul loc în top melodiilor lansate în SUA. Asta nu o opreşte să vândă mai multe bilete la concerte decât cele mai mari nume pop la ora actuală precum Ed Sheeran, Justin Bieber sau Bruno Mars, scrie Bloomberg.

Trupa care vinde mai multe bilete decât marile vedete pop ca Ed Sheeran sau Bruno Mars deşi nu a avut niciodată un cântec pe primul loc în SUA

Formaţia britanicî a vândut ăeste 1,27 milioane de bilete în primele 9 luni ale anului 2017, mai mult decât vedetele popstar menţionate anterior.

În octombrie, trupa a devenit prima formaţie care a vândut complet de patru ori la rând show-urile de la Hollywood Bowl, sală de concerte în aer liber unde au cândtat nume mari precum Beatles sau Luciano Pavarotti.

Succesul formaţiei este un exemplu al puterii şi faimei trupelor rock cu vechime ale căror concerte au luat o parte mare din industria muzicală din America de Nord ce ajunge la o valoare de 7,3 miliarde de dolari în 2017.

Potrivit firmei de cercetare Pollstar, cele mai de succes concerte de anul trecut au fost susţinute de Guns N Roses şi U2, care şi-au lansat cel mai bine vândute albume în urmă cu 30 de ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.