Top destinatii de nunti

Postat la 03 noiembrie 2008 83 afişări

Nuntile departe de casa au fost declarate cea mai in voga tendinta in 2008, iar revista Forbes a realizat un top al destinatiilor ultraexclusiviste de petrecere matrimoniala. Topul include insule si castele unde au spus "da" milionari ca Larry Page, cofondatorul Google. Page s-a casatorit pe insula Necker, care este detinuta de miliardarul britanic Sir Richard Branson.

Insula Necker, Insulele Virgine. Detinuta de miliardarul britanic Sir Richard Branson, Necker Island este suficient de mare pentru 28 de oaspeti. Mirii trebuie sa petreaca minim cinci nopti cu pretul a 47.000 de dolari pe noapte, pentru a avea acces la insula privata de 300.000 de metri patrati. Printre serviciile oferite sunt incluse petrecerea de nunta, masaj in cuplu, entertainment pentru oaspeti, toate mesele si bauturile, precum si transferul cu barca de pe aeroporturile din Virgin Gorda sau Beef Island.

Resortul One & Only Reethi Rah din Maldive. Cei dispusi sa aloce 1,2 milioane de dolari pot deveni proprietari pentru o zi peste cei 440.000 de metri patrati din Maldive. Peste 200 de invitati pot fi cazati intr-unul dintre bungalow-urile de pe plaja sau de pe apa. Pachetul Reethi Rah's Sunset Wedding include servicii precum tortul de nunta realizat la comanda, o cina la lumina lumanarilor cu meniu personalizat organizata intr-una dintre vilele de pe plaja si un DJ local.

Turtle Island, Fiji. Insula de 2 kilometri patrati aflata in mijlocul Oceanului Pacific poate acomoda 28 de invitati si poate fi inchiriata cu 275.000 de dolari pentru o saptamana. Pachetul "Grand Beach Wedding" costa 2.500 de dolari, iar "Private Beach Wedding" 1.500 de dolari, ambele incluzand machiajul si coafura, precum si o receptie de nunta pe plaja.

Caselul Vaux le Vicomte, Franta. Pe domeniul de 400.000 de metri patrati troneaza un castel decorat de designerul palatului Versailles - Andre Le Notre. Proprietatea, care este impartita in doua aripi, dispune de un salon unde pot fi acomodati 400 de oaspeti. Chiria pentru o noapte costa 39.205 euro, fara catering. Dezavantajul este ca proprietatea nu dispune de camere pentru oaspeti, insa se afla la numai 50 de kilometri pe autostrada de Paris.

Hilton Cavalieri din Roma. Pachetul de nunta de un milion de euro conceput de hotel include, printre altele, fete de masa semnate de stilistul Fabio Salini, lenjerie de camera Pratesi sau un tort de nunta creat de Heinz Beck, singurul bucatar de trei stele Michelin din Roma. Cincizeci de camere sunt pregatite pentru oaspeti, iar cuplul de miri este cazat pentru patru nopti intr-un penthouse de 250 de metri patrati.

Musha Cay, Bahamas. Pachetul de nunta pe insula din Bahamas costa 43.150 de dolari pe noapte. Mirii si 24 de oaspeti isi pot face aparitia cu elicopterul pe insula principala de 600.000 de metri patrati, care dispune de cinci vile pe plaja. Taxa acopera cazarea, masa si activitati precum schi nautic si sailing, plus ca divertismentul este asigurat de o trupa de jazz compusa din cinci muzicieni. Focurile de artificii, masajul si scuba divingul se platesc separat.

Insula Guana, Insulele Virgine Britanice. In functie de numarul de invitati (insula de 3,4 kilometri patrati are 15 vile private) pretul variaza intre 136.500 si 185.500 de dolari pe saptamana. Pretul include un organizator de nunti, actele, un tort pentru doua persoane si flori. In plus, acopera trei mese pe zi, iar serviciile de catering pot fi achizitionate pentru o taxa suplimentara.

Castelul Ashford, Marea Britanie. Fortareata din secolul XIII se afla pe un domeniu de 1,4 kilometri patrati la 45 de minute distanta de Galaway. Se poate alege intre un eveniment intim cu 40 de invitati in camera Connaught sau intre o nunta mai mare, cu 160 de invitati in salonul George V. Pentru a avea acces la sala, trebuie inchiriate toate cele 83 de camere de oaspeti. Pretul variaza intre 232 si 1.130 de euro, iar cateringul nu este inclus in pret.

Sandy Lane, Barbados. Pentru a avea acces la resortul Sandy Bay, trebuie platita o taxa initiala de 2.500 de dolari, la care se adauga costuri extra. Cina pentru o petrecere cu 50 de invitati costa 6.250 de dolari si nu include alcoolul. Ziua cea mare poate fi animata de un band local, pentru care trebuie platiti cel putin 5.000 de dolari. Sase minute de artificii costa 20.000 de dolari. Daca mirii isi doresc sa impresioneze cu adevarat oaspetii, pot alege sa isi faca intrarea intr-un Bentley. Camerele costa intre 950 si 15.000 de dolari pe noapte, in functie de sezon si de dimensiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Top,
destinatii,
de,
nunti
/arta-si-societate/lifestyle/top-destinatii-de-nunti-4074446
4074446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.