Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume

Postat la 06 octombrie 2008 67 afişări

Revista Forbes a realizat top 10 cele mai bune aeroporturi in colaborare cu firma de cercetare Skytrax, pe baza a 8,2 milioane de chestionare completate de pasageri pe parcursul a 10 luni in perioada 2007-2008.

Aeroportul International Hong Kong, China Aeroportul este usor de parcurs si a fost dotat cu facilitati pentru pasageri precum internet wireless gratuit sau lounge-uri de sosiri unde accesul se face contra unei sume de bani. Terminalul 2 se lauda cu un cinematograf 4D, o expozitie speciala care prezinta istoria filmului chinez, simulatoare de box, schi, vanatoare sau curse de masini, precum si o zona pentru pasionatii de PlayStation. Accesul spre centrul orasului este facilitat de o linie de tren express. Aeroportul a dezvoltat un program special care reduce timpul de asteptare la vama.

Aeroportul Changi, Singapore Changi a fost construit in 1981 si de atunci a adaugat noi terminale, atat pentru turistii de lux, cat si pentru cei cu buget limitat. Printre cele mai spectaculoase facilitati se numara o gradina interioara de orhidee, o piscina care se afla pe acoperis, lounge-uri tematice si tururi gratuite de vizitare a orasului pentru cei care au de asteptat peste cinci ore pentru zborul de conexiune. Aeroportul dispune si de baruri cu muzica live sau un hotel chiar in interiorul terminalului, in zona de tranzit de la Plecari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Top,
10,
cele,
mai,
bune,
aeroporturi,
din,
lume
/arta-si-societate/lifestyle/top-10-cele-mai-bune-aeroporturi-din-lume-4074400
4074400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.