Are 23 de ani şi este unul dintre cei mai buni cascadori din lume - VIDEO

Postat la 07 aprilie 2017 1054 afişări

Unul dintre cei mai importanţi cascadori pe motocicletă la momentul actual este o tânără de doar 23 de ani ce a impresionat pe toată lume şi chiar a obţinut un job la Hollywood.

Are 23 de ani şi este unul dintre cei mai buni cascadori din lume -  VIDEO

Franţuzoiaca de 23 de ani, Sarah Vignot, poreclită Lezito, controlează motocicleta cu o măiestrie şi cu uşurinţă uimitoare. Vignot este responsabilă şi pentru cascadoriile lui "Black Widow" (Scarlett Johnasson) din filmele Avengers.

A început să facă cascadorii încă de la vârsta de 13 ani când avea un ATV, apoi şi-a transformat pasiunea în ceva mai serios când a început să facă motociclism de la vârsta de 16 ani. Ea spune că a învăţat să facă cascadorii de la alţii urmărindu-le trucurile.

"Am făcut multe video-uri şi aşa am fost observată de producătorii filmului. Sunt multe fete care fac cascadorii cu motocicleta, dar nu atât de bine ca mine.", mărturiseşte tânăra pentru publicaţia La Parisienne care spune că primul contact cu Hollywood a fost pentru filmul "Fast and Furious", dar clipul ei a fost scos la montaj, însă a păstrat legătura cu producătorii.

Ea a mai spus că vrea să facă o carieră la Hollywood şi spune că este nu este interesată să devină actriţă, dar vrea să joace în faţa camerei, dar cu casca pe cap.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.