Tabloul cu bijuterii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 martie 2017 85 afişări

Considerat unul dintre cele mai importante târguri de artă din lume, TEFAF Maastricht găzduieşte pe lângă expoziţii de lucrări ale vechilor maeştri, artă contemporană ori fotografie, şi un număr mic de creatori sau comercianţi de bijuterii care încearcă să-i atragă cu produsele lor pe cei veniţi acolo ca să achiziţioneze opere de artă, scrie The Telegraph.

Tabloul cu bijuterii

Printre expozanţii la capitolul bijuterii la recent încheiata ediţie a TEFAF Maastricht s-au numărat casa germană Hemmerle, care a avut la stand unicate, printre care un inel de platină cu un spinel care pare să plutească într-o ţesătură de aluminiu anodizat ori micromozaicuri egiptene din secolul XIX transformate în cercei cu fire de aramă, Belperron, cu piese vintage sau mai noi executate după desenele creatoarei Suzanne Belperron, cum ar fi o brăţară rigidă de aur cu spineli mari tăiaţi caboşon, ori comerciantul Hancocks London, la al cărui stand s-a putut admira, printre altele, o diademă purtată de o strămoaşă a prinţesei Diana, Lady Delia Spencer, în ziua nunţii în 1914.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bijuterii,
tablou,
arta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.