Sunt aceştia cei mai răi angajaţi din lume? "Era întotdeauna plină de păr de animale"

Postat la 13 iulie 2017 353 afişări

Fie că e cel care mănancă peşte la birou sau cel care ascultă muzică la radio fără căşti, în fiecare birou se găseşte câte un angajat care să le facă viaţa grea celorlalţi.

Sunt aceştia cei mai răi angajaţi din lume? "Era întotdeauna plină de păr de animale"

Mai mulţi şefi s-au apucat să discute comportamentul cel puţin bizar al angajaţilor pe Reddit, iar poveştile lor sunt dintre cele mai amuzante.

Unul dintre aceştia a povestit cum un angajat de-al său a împrumutat maşina firmei în mijlocul nopţii: "Evident, era şi băut. A lovit maşina şi apoi a fost arestat - era să uit, alături de el erau şi alţi trei angajaţi."

Un alt manager a scris că una dintre angajatele sale i-a povestit că urăşte să se trezească dimineaţa pentru a merge la muncă, aşa că se îmbracă de seara cu hainele de muncă şi doarme în ele. "Nu purta niciodată pantaloni, doar colanţi pe sub fuste. Trăia alături de părinţi şi cele 20 de pisici şi era întotdeauna plină de păr de animale; în cele din urmă a fost concediată."

Sursa: DailyMail

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.