Strategii si organizare

Postat la 03 noiembrie 2008 205 afişări

Alina Comanescu este de anul tre?cut Marketing Manager al Cristalex (compania distri?bui?toare de Cam?pari, Cinzano, Teacher's, Glenfiddich, Jim Beam), iar inainte de a ocupa actualul "birou", Comanescu a fost timp de doi ani Brand Manager Campari in cadrul aceleiasi companii.  De la pixuri, calculator, agende la lumanari pentru birou pe care le schimba frecvent, masa de lucru a managerului este un amalgam de obiecte. Ai spune ca e dezordine la prima vedere, dar, dimpotriva, fiecare obiect are scopul si locul sau. Ca si activitatile scrise in organizer si in cele doua caiete "de notite" de pe birou.

1. Cana de cafea - am primit-o de la o prietena in urma cu patru ani.

2. Cana de ceai (rosie) - e de fapt pentru degustari de whisky, dar eu o folosesc pentru ceai, bautura de care sunt aproape dependenta.

3. Diploma - am primit-o in urma participarii la o sesiune de degustare de whisky.

4. Boxele - Pentru a asculta spoturile publicitare, insa mai ales pentru a-mi crea un mediu de lucru ok, ascult undeva in fundal muzica de orice gen, in functie de starea de spirit.

5. Telefon - nu-l inchid niciodata, poate doar daca raman fara semnal sau fara baterie.

6. Laptop - il iau acasa doar in weekenduri, iar in vacanta il uit la birou.

7. Organizerul - sa-l deschid este primul lucru pe care-l fac dimineata, imi incep si-mi inchei ziua cu el in fata.

8. Caiete - pentru notite, sa nu uit nimic din activitatile pe care trebuie sa le bifez, daca nu reusesc sa finalizez ceva intr-o zi, transcriu pe urmatoarea foaie pentru a doua zi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Strategii,
si,
organizare
/arta-si-societate/lifestyle/strategii-si-organizare-4074439
4074439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.