Sofer personal pentru 30 de minute

Postat la 03 noiembrie 2008 469 afişări

Sa ne imaginam urmatorul scenariu: vrei sa iesi in oras pentru o cina de afaceri sau o petrecere. Stii ca acolo o sa bei cel putin un pahar cu vin, dar nu doresti sa renunti la confortul propriei masini. Solutii nu sunt prea multe, dar beculetul se aprinde si iti dai seama ca ai nevoie de un sofer (si nu prea te incanta varianta taxi). Unde suni? 

In Anglia merg pe scutere pe care le strang intr-o husa si le pun apoi in portbagajul masinii pe care urmeaza sa o conduca. In Romania, conduc masina firmei si se indreapta in permanenta catre o noua destinatie. Circula numai noaptea, doar cu viteza legala, sunt vorbareti cand este cazul, cunosc cel putin o limba straina si nu intarzie niciodata. Soferii "de inchiriat" au aparut in viteza si in Romania, dupa un model adaptat pietei autohtone.

Craciunul, cel mai bun inceput

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sofer,
personal,
pentru,
30,
de,
minute
/arta-si-societate/lifestyle/sofer-personal-pentru-30-de-minute-4074423
4074423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.