Secretul parfumului fără miros

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 18 februarie 2017 244 afişări

Ce rost ar avea să creezi un parfum fără miros? Niciunul, dacă ideea de la care porneşte nu ar fi, de fapt, aceea de a-l face să nu miroasă în sticluţă, ci doar în contact cu pielea persoanei care-l poartă, idee care i-a venit companiei Escentric Molecules.

Secretul parfumului fără miros

În fiecare produs Escentric Molecules există, scrie The Independent, o singură moleculă care defineşte aroma, celelalte ingrediente – inodore – fiind astfel alese încât să-i amplifice acesteia calităţile, iar creatorul acestui concept este parfumierul Geza Schoen.

Creaţiile Escentric Molecules sunt unisex şi miros diferit în funcţie de purtător şi şi-au câştigat deja fani printre vedete, cum ar fi  Rihanna, Beyoncé, Jay-Z ori Kate Moss.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.