Salată cu ştaif

Postat la 26 iulie 2015 573 afişări

Salată cu ştaif

Garnitură sau doar ceva consumat înaintea felului principal, salata începe să se distanţeze azi de imaginea umilă şi tinde să devină felul principal al unei mese.

Acest lucru se datorează preocupării tot mai multor oameni pentru o alimentaţie sănătoasă şi accesului mai facil la tot felul de ingrediente exotice, cum ar fi cele din Orientul Mijlociu sau Asia, precum şi dorinţei de a adecva preparatele la sezonul în care sunt consumate.

Astfel, salatele propuse de maeştrii bucătari din diverse localuri conţin astăzi combinaţii de portocale roşii, mărar, brânză feta, nuci, mac pentru cei care preferă totul crud sau cartofi, fasole verde, morcovi traşi la tigaie cu ghimbir, coriandru şi seminţe de in, dar nu numai, fiecare întrecându-se în a propune combinaţii de ingrediente care mai de care mai ingenioase.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alimentatie sanatoasa,
asia,
cartofi
/arta-si-societate/lifestyle/salata-cu-staif-14634921
14634921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.