Safari de un milion de dolari

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 06 aprilie 2014 122 afişări

O ofertă de vacanţă recent lansată le propune celor dispuşi să cheltuiască echivalentul unui milion de dolari un safari exclusivist în care să poată vedea unele dintre cele mai rare animale de pe glob în habitatul lor natural.

Safari de un milion de dolari

În schimbul acestei sume, Natural World Safaris din Marea Britanie le oferă cuplurilor interesate o călătorie prin 12 ţări din zona arctică a Canadei până la Peninsula Antarctică. Pe parcursul călătoriei, turiştii se pot caza la în corturi de lux la Zahara Camp din Botswana, pe iahtul M/Y Grace in Galapagos ori la Whichaway Camp din Antarctica, având ocazia să vadă gorile de munte în Ruanda, lemurieni în Madagascar, leoparzi ai zăpezilor în India ori urşi soare în Borneo.

Scopul ofertei este de a atrage atenţia asupra problemei speciilor pe cale de dispariţie, o parte din tariful excursiei fiind donat organizaţiilor de protecţie a acestora, susţine agenţia.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/safari-de-un-milion-de-dolari-12415190
12415190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.