S-a lansat o nouă televiziune în România. Ce seriale va transmite şi în ce reţele de cablu se regăseşte

Postat la 14 decembrie 2017 1068 afişări

Compania Viasat World, care operează mai multe televiziuni sub denumirea Viasat, a lansat în România, începând de astăzi, un nou canal cu seriale dramatice: Epic Drama, scrie Pagina de Media.

S-a lansat o nouă televiziune în România. Ce seriale va transmite şi în ce reţele de cablu se regăseşte

Postul Epic Drama are în grilă titluri precum Harlots, Mr Selfridge şi Poldark sau Familia Borgia. Postul este disponibil în oferta AKTA , apoi va fi inclus şi în grilele operatorilor, inclusiv RCS. 

Potrivit sursei citate mai sus, Epic Drama se adresează bărbaţilor şi femeilor cu vârste peste 25 de ani, dar va fi extrem de atractiv pentru toţi fanii serialelor dramatice, cărora le oferă acces 24 de ore pe zi la o varietate de seriale de genuri diferite, inclusiv crime şi mister, adaptări literare, politică şi putere, serial de epocă, serial de război, acţiune, aventură, istorie reală şi fantasy 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
seriale,
lansare,
cablu,
productie,
retele,
televiziune,
drama,
canal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.