Răspunsul la această întrebare îţi va decide viitorul

Postat la 09 august 2017 118 afişări

Indiferent dacă eşti angajat sau dacă eşti la conducerea unei companii trebuie să-ţi pui următoarea întrebare

Răspunsul la această întrebare îţi va decide viitorul

Indiferent dacă eşti angajat sau dacă eşti la conducerea unei companii trebuie să-ţi pui următoarea întrebare, scrie Jackelyn Ho, fondatoare a Arrival Gym, ce oferă cursuri de fitness, într-un articol Inc.com

Mă face sluba fericit? Nu trebuie ca jobul să-ţi aducă satisfacţie 100% în fiecare zi, dar trebuie ca fericirea să facă parte din fundaţia a ceea ce faci. Este normal să ai zile mai puţin bune, dar dacă jobul, compania pe care o conduci nu te face să le povesteşti tuturor cu ceea ce te ocupi atunci este timpul să cauţi ceva care să facă asta.

Atunci când eşti fericit la job depui mai mult efort la birou, iar şansele de succes cresc. Atunci când nu eşti pasionat de muncă toată lumea va vedea asta. Asta este valabil în special antreprenorilor care trebuie să fie entuziasmaţi de produsul la care lucrează. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.